Manfaat Bawang putih\

Bawang Putih Mampu Mengawal Berat Badan??

Bawang putih mampu mengawal berat badan?? Betul ke tak ni??

 

 

 

Manfaat Bawang Putih

 

Manfaat bawang putih bagi kesihatan sudah sangat popular dikalangan masyarakat sejak zaman dahulu dan ia mudah dikenali kerana baunya yang cukup tajam. Para Pakar telah membuktikan manfaat bau bawang putih iaitu dapat mencegah penambahan dan membantu menurunkan berat badan. Banyak bukti telah menunjukkan bawang putih efektif dalam mencegah tekanan darah tinggi ,mengubati diabetes, serta mengurangkan risiko serangan jantung.

Tapi, mampu ke nak telan bawang putih tu??

 

Ramai yang cakap masak masukkan bawang putih banyak- banyak kan. Tapi, tahukah anda bahawa zat akan hilang apabila di masak.

Jadi, jalan mudahnya adalah dengan cara mengamalkam garlic complex saja.

 

Kelebihan Garlic Complex

 

 

  • Kelebihan bawang putih garlic shaklee ini adalah ia ditanam secara organik dan 100% tanpa racun perosak.
  • Pembuatan Garlic Complex Shaklee dilakukan pada suhu bilik untuk mengekalkan paras allicin 100% tanpa kerosakan (tidak semua garlic yang dijual di pasaran mengekalkan allicin ini).
  • Keistimewaan Garlic Complex Shaklee
  • Mengekalkan allicin 100%
    dwi teknologi digunakan untuk mengawal bau garlic perisa semulajadi dari Spearmint dan Rosemary mengandungi vitamin e untuk meningkatkan keberkesanan garlic
  • Setiap 2 tablet bersamaan dengan 1000mg garlic iaitu bersamaan dengan 2 ulas bawang putih segar.
  • Merupakan antibiotik semulajadi

 

 

Berminat?

 

Jika berminat untuk mendapatkan garlic complex shaklee, boleh dapatkannya  daripada fira kerana fira merupakan agen sah shaklee.

 

Bagi yang tinggal berdekatan kawasan Sungai Petani, fira ada menyediakan perkhidmatan  Cod sampai tempat anda. Manakala, bagi yang tinggal di luar kawasan Sungai Petani pula  fira boleh poskan.

 

 

Hubungi Fira

 

 

Syafira Naser

Pengedar Vivix Shaklee Sungai Petani

0175039907

Id 1177135

 

 

Nur syafira Bt Mohd Naser.24 tahun merupakan puteri tunggal En Naser dan puan Aniza. Tinggal di Sungai petani dan merupakan pengedar sah shaklee Sungai Petani. Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian produk shaklee boleh terus whatsapp 0175039907

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge