Berhenti Merokok

Cara Mudah Nak Hilangkan Ketagih Rokok

Ramai yang tahu bahayanya kesan merokok ni tetapi kenapa masih ramai yang tidak berhenti merokok? Seperti yang anda tahu, merokok ni once anda dah mula memang sangat susah nak berhenti kerana ramai yang mengadu susah nak berhenti merokok sebab sekali dah cuba akan membuatkan rasa ketagih.

Bagaimana nak hilangkan ketagihan merokok ni?

 

Jika anda dah cuba ikhtiar untuk berhenti merokok dengan pelbagai cara tetapi, masih tak dapat nak meninggalkan tabiat merokok, anda boleh cuba ikhtiar dengan vivix shaklee

 

 

 

Bagaimana Vivix Boleh Hilangkan Ketagihan Merokok?

 

Vivix ini merupakan salah satu ikhtiar bagi perokok tegar untuk berhenti merokok.
Tapi bagaimana Vivix yang mengandungi resveratrol 10 kali lebih tinggi ini dapat membantu?

 

1~ Vivix membantu men-detox-kan nikotin dari dalam darah, organ, otak, dan sebagainya. Bila nikotin dah tiada, rasa ketagih badan kita nak nikotin pun hilang.

2~ Orang merokok merasakan satu ‘feeling’ bila dia hisap rokok. Sebab tu lah apabila dia berhenti menghisap rokok, otak dia rasa lain macam je dan terus memanggil-manggil untuk dia hisap rokok balik bagi mendapatkan semula ‘feeling’ tu. Vivix boleh memberikan ‘feeling’ tu, jadi bila dia minum Vivix, dia tak rasa terpanggil nak merokok.

3~ Vivix mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok. Simptom withdarawal ni teruk-teruk juga, sebab tu ramai orang yang berhenti merokok secara tiba-tiba, dia kena macam-macam penyakit. Senang cakap, badan ‘terkejut’ dengan keadaan yang dia tak biasa (takde sumber nikotin). Insya-Allah dengan Vivix boleh redakan kejutan tu.

 

Testimoni mereka yang dah berjaya berhenti merokok

 

 

 

TESTIMONI 1 

 

Dulu susah berhenti merokok walaupun setiap tahun berazam untuk berhenti merokok , tetapi selepas si isteri memberi suaminya minum vivix , bila sampai time nak merokok , tak mampu nak habiskan sebatang rokok , hanya mampu habiskan separuh ja sebab rasa rokok tu pahit katanya. Alhamdulillah 

 

 

 

 

TESTIMONI 2

 

Dulu susah nak berhenti merokok, tapi sekarang tidak lagi dengan vivix shaklee . Alhamdulillah 

 

 

 

 

TESTIMONI 3

 

 

 

 

Harga vivix shaklee

 

 

 

Seperti yang anda tahu, harga bagi sebotol vivix adalah rm475.  Tetapi, anda boleh dapatkan harga yang jauh lebih murah dari  harga asal sebotol vivix. Dengan syarat anda hendaklah beli 2 botol sekaligus. Kerana harga bagi sebotol vivix hanya jatuh sebotol rm380 . Anda boleh share dengan rakan atau sesiapa pun untuk beli 2 botol vivix dan nikmati harga yang jauh lebih murah berbanding harga sebotol vivix.

Berminat untuk beli vivix shaklee?

 

 

Jika anda berminat untuk membeli vivix shaklee ni anda boleh membuat pembelian dengan cara membeli sendiri di web shaklee menggunakan debit dan kredit kad, jika ini merupakan kali pertama anda membuat pembelian online menggunakan debit kad. Anda dikehendaki call bank untuk membenarkan anda membuat pembelian online menggunakan debit kad.

 

 

                                        Klik gambar ni untuk membuat pembelian vivix terus di web shaklee

 

 

 

Jika anda rasa rumit untuk membuat pembelian sendiri, anda boleh terus hubungi fira. Fira akan bantu buatkan pembelian dan vivix shaklee akan terus di poskan ke alamat anda.

Boleh ka nak vivix terus dihantar ke rumah? (COD)?

 

Sudah tentu boleh. Pilihan ditangan anda sama ada nak by pos atau cod . Fira menyediakan kedua-dua perkhidmatan bagi memudahkan urusan anda . Bagi yang tinggal di sekitar kawasan Sungai Petani, fira sendiri yang akan menghantar vivix terus ke alamat anda. Tapi, bagi yang luar kawasan Sungai Petani, Kedah jangan risau kerana fira boleh tolong poskan. Jangan risau akan keselamatan barang anda kerana kami menggunakan gdex . Shaklee akan memastikan barang yang dihantar dalam keadaan baik dan ada guarantee back  jika berlaku sebarang masalah pada barang yang anda beli.

Hubungi Fira untuk sebarang pertanyaan dan pembelian vivix shaklee

 

 

Klik sini untuk whatsapp fira >> Pengedar vivix Sungai Petani & Seluruh Malaysia.

 

Insyaallah, fira akan reply whatsapp anda secepat yang mungkin. Jika anda lebih selesa untuk cakap terus dengan fira. Anda boleh terus hubungi fira ditalian 0175039907

 

 

 

Nur syafira Bt Mohd Naser.24 tahun merupakan puteri tunggal En Naser dan puan Aniza. Tinggal di Sungai petani dan merupakan pengedar sah shaklee Sungai Petani. Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian produk shaklee boleh terus whatsapp 0175039907

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge