Berminat Nak Jadi Ahli Shaklee 2018

Cara Nak Dapatkan Free Membership Shaklee

Ramai sangat yang tanya fira macamna ya nak dapatkan FREE MEMBERSHIP shaklee. So, sekarang fira nak ceritalah macamna nak dapatkan dan apa kelebihan jadi ahli shaklee ni.

 

First sekali, untuk pengetahuan korang, fira dah hampir 4 tahun menjadi sebahagian daripada family shaklee, hehe dah 4 tahun  fira menjadi sid shaklee dan tak pernah sekali pun rasa menyesal jadi ahli shaklee. Banyak sangat manfaat yang fira dapat.

 

Kalau anda berminat untuk jadi ahli shaklee secara percuma ada caranya.

 

  1. Share beli shaklee dengan rakan

Ajak rakan rakan atau family share beli produk shaklee. Jangan ingat produk shaklee ada supplement ja tau. Dalam rangkaian shaklee selain supplement, kita juga ada skincare, hair care dan home care. So, ajaklah rakan rakan share beli shaklee dah kumpul sehingaa 200uv/ point. Apabila dah cukup 200uv ( pembelian dalam rm 6++) anda layak untuk dapat FREE MEMBERSHIP.

 

Apa yang bestnya, bulan seterusnya anda akan dapat cash bonus rm35++ . Siapa nak bagi kan rm 35 saja-saja. Dah la dapat free membership yang berharga 75 , dapat pula cash 35++. Memang berbaloi.

 

2) Beli 6 botol vivix

 

Apa yang anda bakal dapat selepas beli 6 botol vivix ni adalah , anda akan dapat lagi free sebotol vivix yang berharga rm475. Dah la dapat sebotol vivix free, dapat pulak lagi Free membership.

 

Atau jika rasa banyak sangat 6 botol vivix anda juga boleh beli 2 botol vivix.

 

2)  Beli twinpax vivix

 

Beli 2 botol vivix sekaligus. Kerana, dengan pembelian dua botol vivix sekaligus , harga sebotol vivix akan menjunam daripada RM475 kepada RM380 sebotol.

Nampak tak? anda akan jimat RM95 disitu. Selain tu, anda juga dah layak dapat  FREE MEMBERSHIP shaklee,

 

 

Klik sini untuk Kelebihan jadi ahli shaklee

 

 

Berminat untuk dapatkan free membership?

 

 

Jika berminat untuk ketahui lebih lanjut berkenaan dengan cara daftar menjadi ahli shaklee boleh klik gambar dibawah.

 

Nur syafira Bt Mohd Naser.24 tahun merupakan puteri tunggal En Naser dan puan Aniza. Tinggal di Sungai petani dan merupakan pengedar sah shaklee Sungai Petani. Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian produk shaklee boleh terus whatsapp 0175039907

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge