• Berpantang

    Sebab Kenapa Perlu Pilih Set Berpantang Shaklee

    Kenapa perlu pilih set berpantang shaklee?   5 sebab utama kenapa ibu ibu diluar sana harus memilih set berpantang shaklee.   1) Bandan lebih bertenaga Dengan pengambilan set berpantang shaklee, badan akan rasa lebih cerdas dan cergas   2) Luka cepat sembuh Luka cepat sembuh dalam tempoh 1-2 minggu kerana didalam set berpantang shaklee ada supplemen zinc yang membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka dalaman dan luaran.   3) Kulit cantik Haa siapa ja yang taknak kulit cantik kan. Kombinasi set kulit seperti vitamin c, esp , b complex dan vitalea  yang banyak sangat membantu mencantikkan kulit dari dalam . Apa yang lagi best , stretchmark pun takda tau.   4)…

  • Berpantang

    Set Berpantang Shaklee

    Ramai yang tercari-cari set berpantang shaklee sekarang ni.Alhamdulillah dah ramai yang mula mengenali tentang kewujudan set berpantang shaklee.   Kenalan fira sendiri ramai yang mengambil set berpantang shaklee. Katanya set pantang shaklee ni jimat dan tahan lama sebab boleh dimakan sehingga habis pantang dan apa yang bestnya lagi adalah sebab set shaklee ni tak panas berbanding set berpantang yang lain.     Set Bersalin Shaklee         Apa yang ada di dalam set berpantang / bersalin shaklee?   Didalam set berpantang shaklee ni terdiri daripada 7 jenis vitamin yang mempunyai manfaatnya yang tersendiri.     1) Vitamin C     KUATKAN SISTEM IMUN BADAN    Membantu sistem imun…

  • Berpantang

    Tips Memilih Set Berpantang

    Pasti buat mereka yang baru ingin melahirkan anak sulung tercari cari set berpantang yang sesuai kan. Tapi banyak jenama di pasaran yang membuatkan anda di dalam dilema untuk memilih yang terbaik. Jadi , sebelum buat pilihan apa kata baca dulu tips yang fira nak kongsikan ni, Mana tahu dapat bantu awak awak yang dalam dilema untuk memilih set berpantang yang terbaik hehe.     Tips Pilih Set Pantang   1) JENAMA PRODUK YANG INGIN DIGUNAKAN   Cari info tentang set bersalin yang anda tahu . Bandingkan dan teliti satu persatu.  Setiap produk mempunyai keistimewaannya yang tersendiri . Sebagai pengguna, anda dinasihatkan meneliti isi kandungan produk , cara penggunaannya dan lain lain…