• Pengedar Shaklee

    Pengedar Sah Shaklee Kawasan Bedong , Kedah

        Fira merupakan pengedar sah shaklee sungai petani yang berdaftar sejak December 2012. Sebelum apa apa, fira nak perkenalkan diri fira dulu. Fira ni memang orang Sungai Petani yang tinggal di Sungai Lalang. Nama penuh  Nur Syafira tapi hampa boleh panggil fira ja dan berumur 24 tahun hehe.   Fira dah buat bisnes shaklee ni dah hampir 4 tahun dan alhamdulillah dah banyak tempat kat bedong yang fira dah pernah p untuk cod shaklee. Selain kawasan Bedong, fira juga pengedar sah shaklee untuk kawasan  Sungai Petani. Di Sungai Petani ni yang fira dah pernah pergi untuk COD shaklee. Antaranya, Sungai Lalang, Ambangan Height, Bandar Baru, Sg Layar, Sg Pasir,…

  • Pengedar Shaklee

    Pengedar Youth Skin Care Kawasan Sungai Petani

    For those yang tinggal di sekitar kawasan Sungai Petani yang cari  skin care youth shaklee boleh direct whatsapp fira ya. Fira merupakan pengedar sah Skin care Youth Shaklee . Sekiranya anda ingin fira menghantar skin care youth shaklee sampai depan rumah pun boleh.   Buat mereka yang tinggal di luar kawasan Sungai Petani juga boleh dapatkan set penjagaan muka ni dari fira kerana fira juga ada membuat pengeposan ke seluruh Malaysia.     Apa Keistimewaan Beli Youth Skin Care dengan fira?   Of course la ada keistimewaannya. Antara keistimewaan jika anda beli skin care youth dengan fira adalah :   FREE COD Fira tidak akan mengenakan sebarang caj peghantaran sekiranya…