VIVIX

Himpunan Testimoni Vivix Shaklee

Vivix rasanya ramai dah tahu kan apa itu vivix. Selalu dengar kan pasal vivix shaklee ni, terkenal dengan supplement yang kaya dengan antioksidan dan sesuai untuk kesihatan optimum, tak kira lelaki mahupun wanita.

 

Vivix shaklee merupakan tonik campuran polifenol yang telah melalui pelbagai ujian makmal dan menunjukkan kesan positif terhadap 4 mekanisme penuaan sel, termasuk membantu melindungi dan membaiki kerosakan DNA, mempengaruhi pengawalatur genetik untuk jangka hayat sel, membantu penghasilan tenaga dari mitokondria dan melambatkan pembentukan protein AGE

 

 

 

Manfaat Vivix 

 

 

 

 

vivix terbukti berkesan untuk :

Antara manfaat vivix dan sebagai langkah pencegahan masalah adalah seperti berikut:

 

KANSER / TUMOR / KERADANGAN 

 

1) Melawan & mencegah kanser

2)Anti keradangan

3)Halang pertumbuhan tumor

4)Membantu pulihkan sel rosak akibat kimoterapi

5)Mempercepatkan pemulihan sel-sel baharu

 

JANTUNG/ DARAH/ PARU-PARU & BUAH PINGGANG / ORGAN DALAMAN 

 

1) Menurunkan tekanan darah

2)Mengawal paras gula dan membantu pesakit diabetes

3)Mencegah & kurangkan strok

4)Membantu pesakit jantung

5)Mengurangkan lemak & kolestrol dalam darah

6)Mengurangkan asma & alergi

7)Menjaga kesihatan sel

8)Sebagai fungsi detoks

 

KESIHATAN EMOSI & OTAK

 

1)Anti depresi / kemurungan

2) Menguatkan ingatan

3)Mencegah Alzheimer

4) Membantu insomnia

 

KESIHATAN SEKSUAL & PENGAWALAN HORMON

 

1)Meningkatkan tenaga

2) Mengecut/ mengawal cyst/ fibroid dan masalah rahim

3) Meningkatkan kualiti & kuantiti sperma

4) Meningkatkan kesihatan prostat

5) Menstabilkan hormon

6) Membantu masalah mati pucuk

 

PEROKOK TEGAR

 

1)Menghilangkan ketagihan merokok

2) Membersihkan toksik dan paru-paru

 

ANTI PENUAAN ( MATA, RAMBUT & TULANG )

 

1)Menguatkan tulang

2)Pemulihan Athritis

3)Memperbaiki glaucoma & rabun

4) Mengurangkan penuaan seperti beruban & keguguran rambut

 

ANTI PENUAAN (KECANTIKAN )

 

1)Memberikan kulit yang lebih tegang & gebu

2) Memutih & mengurangkan pigmentasi

3) Melambatkan penuaan

4) Mengurangkan tanda penuaan & kedut

5) Memelihara struktur kulit

 

KESIHATAN WANITA/ IBU YANG MELAHIRKAN

 

1)Mengembalikan tenaga

2)Memanaskan badan

3)Mempercepatkan penyembuhan luka bersalin (normal/cser)

4)Meningkatkan imunisasi & jangkitan penyakit

 

 

Himpunan testimoni vivix shaklee

 

TESTIMONI 1 

 

Dulu selalu ambik painkiller untuk masalah gout, tetapi kini tidak lagi. Alhamdulillah 

 

 

 

TESTIMONI 2

Kolestrol, tekanan darah tinggi dan gula dalam darah semakin rendah selepas amalkan vivix 

 

12784688_1075710742481167_1793501239_n

TESTIMONI 3

 

12596276_1075710762481165_100654984_n

 

 

 

TESTIMONI 4 

 

Alhamdulillah selepas amalkan Vivix,

tulang yg patah tu tumbuh dan sikit lagi nk bercantum

Doktor pon suruh teruskan makan Vivix

 

 

 

TESTIMONI 5 

 

‘Batu karang tinggai seketoi ‘

‘lega takdak sakit buah pinggang ‘

 

Alahamdulillah, lepas buat check up di hospital besar , doc sahkan takda sakit buah pinggang apa dan masalah batu karang yang dihadapi juga semakin berkurang, batu tinggal seketoi ja.

 

 

 

 

TESTIMONI 6

Customer ni kena penyakit batu karang beberapa bulan lepas, katanya rasa sakit sangat pada bahagian pinggang. Then pergi hospital, selepas doc check urin ada ketulan kristal halus dalam urine dia. Esoknya tu, beliau ikhtiar dengan vivix shaklee. Memang hari hari minum sesudu teh. Konsisten lebih kurang 2-3 minggu. 

Alhamdulillah, tak sempat habis sebotol vivix, beliau kata dah tak sakit. Yang bestnya, bukan setakat tu, lutut yang kerap sakit sebelum ni pun dah ok dengan izin Allah swt

 

 

 

TESTIMONI 7 

 

Bangun pagi muka dah jatuh sebelah!

tak boleh senyum

mata tak boleh tutuo

air mata mengalir macam menangis

sakit

rasa tegang ja

 

 

vivix-untuk-bell-palsy

 

 

TESTIMONI 8 

 

‘Tak jadi operate”

Alhamdulillah, satu keajaiban . Pada mulanya dah masuk wad untuk operate keesokannya harinya. Tapi tak jadi sebab batu dah keluar. Doctor picit2 ja dah keluar. Alhamdulillah 

 

 

 

 

TESTIMONI 9

 

“Kisahnya,bapa mertua ni ada penyakit kencing manis. Tahap gula yang tinggi. Tapi tak pernah nak berpantang makan dan sebagainya

Nak dijadikan cerita,satu haritu dia buat kerja2 dekat luar rumah. Kaki terpijak paku berkarat. Kaki jadi luka dan tak baik2. Bernanah dan berdarah berterusan keluar.

Jadi nak solat pun susah. Kesian dgn.keadaan kaki dia yg tak baik2 tu…dan takut kena potong

Akhirnya akk perkenalkan vivix pada abah.mula2 memang susah nak ambik. Rasa macam tak percaya

Semasa ada promo vivix,dia beli dan join member. Bila 1-2 botolminum,dia rasa badan ada panas2 dan gatal2 tapi tetap teruskan.

Bila dah ambik sehingga 5botol..doktor sahkan abah dah tak perlu insulin. Kaki pun bertambah baik dan luka semakin kering dan tak bernanah lg.

Bila abah teruskan pengambilan vivix yg ke 6 botol,keadaan dia semakin baik dan dah boleh solat dan berjalan.seperti.sediakala.

Dengan pengambilan 2kali, sehari abah dah boleh berjalan dengan baik.
Alhamdulillah.”

-Testimoni –

 

 

TESTIMONI 10

 

‘Ayah kawan saya ni sudah admitted selama sebulan di hospital  namum keadaan masih sama. Mujur selepas mencuba vivix, perubahannya bertambah positif sedikit demi sedikit. 

Kini, ayahnya sudah tidak perlu bergantung pada insulin, Bacaan gula dan buah pinggang juga semakin baik. Malah, tak perlu dialisis lagi. 

 

 

 

 

Harga Vivix Shaklee

 

Untuk keterangan lebih lanjut pasal harga vivix shaklee boleh klik – RAHSIA BELI VIVIX SAMBIL BERJIMAT

 

 

 

 Bagaimana Untuk Beli Vivix Shaklee?

 

 

Bagi yang berminat untuk membeli vivix shaklee boleh membuat pembelian dengan 2kaedah. Kaedah pertama adalah dengan membuat pembelian terus di laman web shaklee dengan cara klik gambar di bawah .

 

 

atau , anda juga boleh terus hubungi fira. Fira akan pos/ cod bagi yang berdekatan sekitar Sungai Petani.

 

 

 

Boleh ka nak vivix dihantar terus ke rumah ?

( COD )

 

Sudah tentu boleh. Pilihan ditangan anda sama ada nak by pos atau cod . Fira menyediakan kedua-dua perkhidmatan bagi memudahkan urusan anda . Bagi yang tinggal di sekitar kawasan Sungai Petani, fira sendiri yang akan menghantar vivix terus ke alamat anda. Tapi, bagi yang luar kawasan Sungai Petani, Kedah jangan risau kerana fira boleh tolong poskan. Jangan risau akan keselamatan barang anda kerana kami menggunakan gdex . Shaklee akan memastikan barang yang dihantar dalam keadaan baik dan ada guarantee back  jika berlaku sebarang masalah pada barang yang anda beli.

Hubungi fira untuk urusan pembelian atau sebarang pertanyaan berkaitan shaklee

 

 

Klik sini untuk whatsapp fira >> Pengedar vivix Sungai Petani & Seluruh Malaysia.

 

Insyaallah, fira akan reply whatsapp anda secepat yang mungkin. Jika anda lebih selesa untuk cakap terus dengan fira. Anda boleh terus hubungi fira ditalian 0175039907

Nur syafira Bt Mohd Naser.24 tahun merupakan puteri tunggal En Naser dan puan Aniza. Tinggal di Sungai petani dan merupakan pengedar sah shaklee Sungai Petani. Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian produk shaklee boleh terus whatsapp 0175039907

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge