TIPS - Penjagaan Muka

Ikhtiar Hamil dengan Vivix Shaklee

Ramai yang belum hamil boleh ikhtiar dengan vivix shaklee. Mungkin ramai yang sudah berhabis duit untuk dapatkan zuriat kan? namun sebagai manusia biasa kita perlu terus berusaha, berdoa dan selebihnya bertawakal . Semoga usaha kalian dilimpahi pahala dan diperkenankanNYA. Amin,

 

Abaikan suara-suara sumbang dan kata kata nista yang merobek hati dan perasaan . Teruskan dengan berusaha . Jika sudah pelbagai usaha yang anda lakukan, bolehla ikhtiar dengan vivix shaklee pula. Mana tau kot serasi kan.

 

Apa tu Vivix Shaklee?

 

Vivix shaklee adalah supplement antioksidan terbaik di dunia. Sudah diperakui secara klinikal . Vivix ni bertindak dalam memperbaharui dan membina sel daripada peringkat DNA badan. Jika sistem badan kurang sihat, dengan izinNYA vivix mampu merawat.

 

Bagaimana Vivix Membantu Kesuburan?

 

Vivix mengandungi RESVERETROL yang tinggi . Resveretrol bertindak sebagai antioksidan yang kuat berbanding antioksidan lain. Ini bermaksud, semakin tinggi antioksidan,  maka berkuranglah ‘ Oxidative Damage ‘. Dengan kata lain, lebih banyak Oxidative Damage, lebih banyak sel rosak. Begitulah sebaliknya..

 

Fungsi Resveretrol

-Fungsi resveretrol adalah melindungi telur yang belum , hampir ataupun sudah matang daripada Oxidative Damage.

-Apabila telur yang dilindungi ini selamat daripada rosak, ia mempunyai peluang yang tinggi untuk survive, membesar dan disenyawakan.

– Vivix turut melindungi sistem reproduktif  suami, iaitu melindungi sperma daripada rosak serta mengatasi masalah low sperm count ataupun Oligosperma.

-Vivix shaklee mempunyai satu mekanisme untuk membaiki sel-sel yang rosak dan abnormal.

 

Vivix baik dan sesuai untuk kesuburan suami dan juga isteri. Vivix juga turut mempunyai 1001 khasiat untuk merawat penyakit kronik, memelihara kecantikan , dan juga untuk kesihatan menyeluruh. Harga vivix shaklee sangatlah berpatutan jika hendak dibandingkan dengan 1001 khasiat yang bakal kita peroleh.

 

Testimoni

Testimoni 1

 

10 Tahun Penantian, Kini Isteri Hamil Semula..

Assalamualaikum

Saya Daud Mohamad. Berumur 33 tahun, telah berkahwin 11 tahun yang lalu dan dikurniakan seorang anak kini berumur 10 tahun.

 

Setiap kali berjumpa dengan adik beradik dan saudara mara. Soalan yang pertama ditanya mesti soal anak. Bila lagi nak tambah anak? Takkan sorang je? Merancang ke?

 

Fuh sabarjela yang tanya tu tak fikir langsung perasaan orang. Kesian kat isteri saya jadi stress bila orang tanya macam tu. Kadang-kadang yang tanya tu tak tengok batang hidung sendiri. Sebab ada yang tanya tu anak dia sendiri dah lama kahwin tapi masih belum dikurniakan anak. Emm tak tau nak cakap apa kan

 

Jawapan yang biasa saya berikan “belum ada rezeki lagi dan Allah sebaik-baik perancang” Saya dan isteri dah buat pemeriksaan doktor masing-masing tiada masalah.

 

Sebelum ni isteri makan produk Shaklee tak konsisten. Alhamdulillah sejak saya suruh wife minum Vivix konsisten selama sebulan lebih dan saya juga turut minum sekali. Akhirnya wife saya berjaya hamil setelah 10 tahun menunggu. Masa wife kata period tak datang lagi terus dia suruh saya beli pregnancy test. Alhamdulillah positif asbab minum Vivix dan semuanya dengan Izin Allah juga.

 

Berkat kesabaran dan doa yang tak pernah putus. InsyaAllah kami bakal menimang cahaya mata yang kedua pada bulan Julai 2017 nanti. Kini kandungan isteri saya dah 4 bulan lebih. Moga segalanya dipermudahkan.

 

Bagi mereka yang belum dikurniakan anak. Cubalah Vivix sebagai ikhtiar. Vivix ni berfungsi untuk memperbaiki sel-sel tubuh kita yang rosak akibat dari pemakanan yang tak seimbang, radikal bebas dan gaya hidup yang tidak sihat. InsyaAllah apabila sel-sel tubuh kita elok, kesihatan kita bertambah baik. Dan pengambilan Vivix dapat membantu meningkatkan kesihatan kita secara menyeluruh. InsyaAllah.

Alhamdulillah. Inilah Shaklee Effect saya.- ENCIK DAUD

 

Testimoni 2

 

Alhamdulillah berkat kesabaran dan ikhtiar yang tak pernah putus putus Allah s.w,t kurniakan rezeki anak buat pasangan suami isteri ni. 

 

Testimoni 3

 

Dulu period tak konsisten, alhamdulillah lepas ambil Gla & vivix period dah ok. Rezeki lepas kawin terus melekat . Alhamdulillah, dengan izin Allah SWT

 

Berminat?

Jika anda berminat dan  ingin dapatkan  vivix shaklee bolehlah order dengan fira. Fira merupakan pengedar sah shaklee sungai petani & seluruh malaysia. Selain perkhidamatan pos laju, fira juga ada buat perkhidmatan COD .Free  je tau. Jadi, buat anda warga sungai petani dan sekitarnya boleh order dengan fira kalau nak fira hantar vivix sampai depan rumah anda.

Kalau nak terus buat pembelian di web shaklee pun boleh tau. Klik ja gambar kat bawah ni,

 

 

 

 

Syafira Naser

ID 1177135

Pengedar Shaklee Sungai Petani & Seluruh Malaysia

Nur syafira Bt Mohd Naser.24 tahun merupakan puteri tunggal En Naser dan puan Aniza. Tinggal di Sungai petani dan merupakan pengedar sah shaklee Sungai Petani. Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian produk shaklee boleh terus whatsapp 0175039907

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge