Masalah Tulang

Ikhtiar Untuk Masalah Tulang Peha Patah

Peha patah atau tulang patah memang badan kita akan recover sendiri tetapi ia mengambil masa.Selalunya jika di hospital doktor akan bekalkan ubat tahan sakit. Sekiranya ingin cari alternatif lain, anda boleh ikhtiar dengan mengambil supplement.

Pengambilan supplement penting bagi membantu penyembuhan degan cepat.

 

Ikhtiar dengan vivix shaklee

 

 

 

 

Bagaimana vivix dapat membantu :

 

Vivix mengandungi ramuan yang tinggi antioksidan yang dapat membantu membaiki tubuh badan sehingga ke peringkat sel DNA. Jika DNA kita sihat, maka keseluruhan badan kita juga akan sihat, Tambahan pula badan kita sering terdedah dengan radikal bebas.

 

Vivix akan bertindak untuk menghalang daripada radikal bebas ini terus merosakkan lagi sel dalam badan kita. Dengan adanya Resveretrol dan Polifenol didalam vivix ia akan bertindak dengan lebih berkesan lagi.

 

Peha patah atau tulang patah..mmg bdn kita akan recover sendiri tp ia mengambil masa.Pengambilan supplement penting bg membantu penyembuhan dgn cpt..

Vivix membantu hasilkan sel- sel baru  kat  tulang yang patah tu dan bantu pertumbuhan tulang .

 

Testimoni vivix shaklee

 

 

 

Alhamdulillah selepas amalkan Vivix,

tulang yg patah tu tumbuh dan sikit lagi nk bercantum

Doktor pon suruh teruskan makan Vivix

 

 

 

Jadi, sesiapa yang ada masalah   patah tulang tu boleh try ambil Vivix shaklee ni. Kita ikhtiar , insyaallah Allah beri kesembuhan, vivix ni adalah asbab semata mata tetapi tak salah kan jika kita ikhtiar.

 

 

Harga vivix shaklee

 

 

 

 

Seperti yang anda tahu, harga bagi sebotol vivix adalah rm475.  Tetapi, anda boleh dapatkan harga yang jauh lebih murah dari  harga asal sebotol vivix. Dengan syarat anda hendaklah beli 2 botol sekaligus. Kerana harga bagi sebotol vivix hanya jatuh sebotol rm380 . Anda boleh share dengan rakan atau sesiapa pun untuk beli 2 botol vivix dan nikmati harga yang jauh lebih murah berbanding harga sebotol vivix.

Berminat untuk beli vivix shaklee?

 

 

Jika anda berminat untuk membeli vivix shaklee ni anda boleh membuat pembelian dengan cara membeli sendiri di web shaklee menggunakan debit dan kredit kad, jika ini merupakan kali pertama anda membuat pembelian online menggunakan debit kad. Anda dikehendaki call bank untuk membenarkan anda membuat pembelian online menggunakan debit kad.

 

 

                                        Klik gambar ni untuk membuat pembelian vivix terus di web shaklee

 

 

 

Jika anda rasa rumit untuk membuat pembelian sendiri, anda boleh terus hubungi fira. Fira akan bantu buatkan pembelian dan vivix shaklee akan terus di poskan ke alamat anda.

Boleh ka nak vivix terus dihantar ke rumah? (COD)?

 

Sudah tentu boleh. Pilihan ditangan anda sama ada nak by pos atau cod . Fira menyediakan kedua-dua perkhidmatan bagi memudahkan urusan anda . Bagi yang tinggal di sekitar kawasan Sungai Petani, fira sendiri yang akan menghantar vivix terus ke alamat anda. Tapi, bagi yang luar kawasan Sungai Petani, Kedah jangan risau kerana fira boleh tolong poskan. Jangan risau akan keselamatan barang anda kerana kami menggunakan gdex . Shaklee akan memastikan barang yang dihantar dalam keadaan baik dan ada guarantee back  jika berlaku sebarang masalah pada barang yang anda beli.

Hubungi Fira untuk sebarang pertanyaan dan pembelian vivix shaklee

 

 

Klik sini untuk whatsapp fira >> Pengedar vivix Sungai Petani & Seluruh Malaysia.

 

Insyaallah, fira akan reply whatsapp anda secepat yang mungkin. Jika anda lebih selesa untuk cakap terus dengan fira. Anda boleh terus hubungi fira ditalian 0175039907

 

 

Anda juga mungkin  berminat untuk membaca pasal masalah sendi yang sering dihadapi oleh warga emas?

Klik sini untuk teruskan pembacaan >> MASALAH SENDI 

 

Nur syafira Bt Mohd Naser.24 tahun merupakan puteri tunggal En Naser dan puan Aniza. Tinggal di Sungai petani dan merupakan pengedar sah shaklee Sungai Petani. Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian produk shaklee boleh terus whatsapp 0175039907

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge