TIPS - Penjagaan Muka

Kulit Lebih Sihat Selepas Detoks

Ramai yang tak tahu kan kelebihan detoks. Ada yang beranggapan bahawa detoks ni sebenarnya tak perlu . Tapi,salah satu kebaikan detoks ni adalah bagi membantu kita dapatkan kulit yang lebih sihat tau.

 

Kulit ni sebenarnya organ terbesar pada badan kita. Kulit juga adalah salah satu organ detoks yang membantu buang toksin dalam badan melalui air peluh . Sebab tu kalau toksin terkumpul terlalu banyak dan tak sempat dikeluarkan dengan efisyen melalui peluh , kesan yang paling biasa adalah jerawat . Toksin berlebihan itu juga akan kembali beredar dalam darah kita.

 

Tetapi, kalau proses detoks melalui kulit berjalan lancar , kulit kita akan menjadi lebih sihat dan cantik secara semulajadi.

 

Ni haa kat bawah ni poster teatimoni yang mengamalkan detoks selama 14 hari dengan vivix shaklee.

 

 

 

 

Nampak cantik berseri kan kulitnya, Lepas detoks kelihatan kulit lebih bersih dan sihat.

 

 

Bagaimana Vivix Shaklee Membantu Proses Detoks Ni?

 

 

 

Seperti yang anda tahu, vivix ni merupakan suplemen anti aging yang sangat hebat. Apabila kita mengambil vivix , pada permulaan ia akan membaiki sistem yang besar dahulu . Kemudian, dia akan baiki sel-sel yang lebih halus.

 

Jadi, jika kita detoks dengan vivix shaklee, ia dapat membantu mempercepatkan lagi proses pemulihan kulit kita.

 

Harga Vivix Shaklee

 

 

 

 

Seperti yang anda tahu, harga bagi sebotol vivix adalah rm475.  Tetapi, anda boleh dapatkan harga yang jauh lebih murah dari  harga asal sebotol vivix. Dengan syarat anda hendaklah beli 2 botol sekaligus. Kerana harga bagi sebotol vivix hanya jatuh sebotol rm380 .. Anda boleh share dengan rakan atau sesiapa pun untuk beli 2 botol vivix dan nikmati harga yang jauh lebih murah berbanding harga sebotol vivix.

 

Berminat Untuk Beli Vivix Shaklee?

 

 

Jika anda berminat untuk membeli vivix shaklee ni anda boleh membuat pembelian dengan cara membeli sendiri di web shaklee menggunakan debit dan kredit kad, jika ini merupakan kali pertama anda membuat pembelian online menggunakan debit kad. Anda dikehendaki call bank untuk membenarkan anda membuat pembelian online menggunakan debit kad.

Klik gambar ni untuk membuat pembelian vivix terus di web shaklee

 

Jika anda rasa rumit untuk membuat pembelian sendiri, anda boleh terus hubungi fira. Fira akan bantu buatkan pembelian dan vivix shaklee akan terus di poskan ke alamat anda.

 

Boleh ka Nak Vivix Dihantar Terus Ke Rumah ? ( COD )

 

Sudah tentu boleh. Pilihan ditangan anda sama ada nak by pos atau cod . Fira menyediakan kedua-dua perkhidmatan bagi memudahkan urusan anda . Bagi yang tinggal di sekitar kawasan Sungai Petani, fira sendiri yang akan menghantar vivix terus ke alamat anda. Tapi, bagi yang luar kawasan Sungai Petani, Kedah jangan risau kerana fira boleh tolong poskan. Jangan risau akan keselamatan barang anda kerana kami menggunakan gdex . Shaklee akan memastikan barang yang dihantar dalam keadaan baik dan ada guarantee back  jika berlaku sebarang masalah pada barang yang anda beli.

 

Hubungi Fira Untuk Urusaan Pembelian Atau Sebarang Pertanyaan Berkaitan Shaklee

 

 

Klik sini untuk whatsapp fira >> Pengedar vivix Sungai Petani & Seluruh Malaysia.

Insyaallah, fira akan reply whatsapp anda secepat yang mungkin. Jika anda lebih selesa untuk cakap terus dengan fira. Anda boleh terus hubungi fira ditalian 0175039907

 

Nur syafira Bt Mohd Naser.24 tahun merupakan puteri tunggal En Naser dan puan Aniza. Tinggal di Sungai petani dan merupakan pengedar sah shaklee Sungai Petani. Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian produk shaklee boleh terus whatsapp 0175039907

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge