• Free Membership Shaklee

    Free Shaklee Membership

    Free shaklee membership yang bernilai Rm75 siapa taknak kan. Sempena bulan ogos ni shaklee ada offer vivix shaklee. Seperti yang anda tahu, harga asal vivix adalah rm475 . Tapi bulan ni anda akan dapat harga yang jauh lebih murah berserta free membership shaklee. Promosi Vivix       Vivix beli 6 free 1 Vivix beli DUA less 5%   Seperti yang anda tahu , harga vivix bagi sebotol adalah RM475. Tapi lagi jimat jika anda ambil DUA botol kerana harga bagi DUA botol hanya RM722 sahaja!   Jika nak beli sebotol saja pun boleh sebab  fira akan bagi free membership sekali yang bernilai Rm75     Perbandingan Harga Vivix Shaklee…

  • kanser usus

    Menderita Setiap Kali Buang Air Besar!

    Menderita setiap kali ingin buang air besar kerana turut diikuti dengan darah yang mengalir.   Kanser merupakan penyakit yang amat ditakuti oleh semua individu,tetapi, walau bagaimanapun jika kita dipilih sebagai individu yang menghidap penyakit kanser usus besar janganlah kita berputus asa.Carilah jalan keluar,Insyaallah kita pasti menemui penawar kanser.     Kanser bermula apabila sel-sel di dalam badan mula berkembang di luar kawalan. Sel-sel dalam hampir mana-mana bahagian badan boleh menjadi kanser, dan boleh merebak ke kawasan-kawasan lain badan.     Apa itu Kanser Usus Besar?     Kanser usus merupakan salah satu jenis kanser yang terjadi pada rangkaian usus besar atau rektrum. Kanser usus juga bermula dalam sistem pencernaan .Kanser…

  • vivix shaklee

    Apa Itu Vivix Shaklee

    Apa itu Vivix shaklee?   Vivix shaklee merupakan tonik campuran polifenol yang telah melalui pelbagai ujian makmal dan menunjukkan kesan positif terhadap 4 mekanisme penuaan sel, termasuk membantu melindungi dan membaiki kerosakan DNA, mempengaruhi pengawalatur genetik untuk jangka hayat sel, membantu penghasilan tenaga dari mitokondria dan melambatkan pembentukan protein AGE   Apa Kebaikan Vivix Shaklee   Vivix bagus untuk semua masalah kesihatan dan isu berkaitan tenaga. Oleh kerana vivix ni berkerja sehingga peringkat DNA, maka kita wajib ambik vivix untuk kesihatan DNA kita   Apa itu Vivix Shaklee dan Resveretrol?   Resveretrol adalah satu kompaun yang dijumpai dalam tumbuhan seperti Polyganum Cuspidatum dan Anggur Merah. Ia biasanya digunakan oleh tumbuhan…

  • TIPS - Penjagaan Muka

    Tips Berhenti Merokok dan Mengurangkan Ketagihan Merokok

    Tips berhenti merokok dan mengurankan ketagihan merokok buat mereka yang berazam untuk meninggalkan tabiat merokok.   Seperti yang kita tahu, amalan merokok bukan sahaja membahayakan perokok tetapi, memberi kesan juga kepada mereka yang menghidu asap rokok. Malah, yang menghidu lagi berisiko daripada penghisap rokok. Jadi, fira nak share beberapa tips berhenti merokok dan bagaimana mengurangkan ketagihan merokok. Sebelum tu, jom kita lihat dulu kandungan dalam sebatang rokok. Apa agaknya bahan yang digunakan untuk buat rokok ni?       Inilah bahan dalam sebatang rokok. Semuanya bahan- bahan merbahaya. Antaranya, bahan pencuci toilet, bahan beracun dan bahan cat pun ada. Untuk pengetahuan anda, antara bahan bahan banyak yang diatas, ada 3 bahan…

  • TIPS - Penjagaan Muka

    Stokis Shaklee Sungai Lalang

    Khas buat anda yang tinggal di kawasan Sungai Lalang, Sungai Petani, kini anda tidak perlu susah lagi untuk mendapatkan produk shaklee kerana fira merupakan agen sah shaklee Sungai Lalang Sungai Petani.   Fira merupakan agen sah aktif shaklee sejak december 2014. Kini cukup 4 tahun fira berkecimpung dalam bisnes shaklee. Fira mula mengenali shaklee sebagai pengguna. Fira mula jatuh cinta dengan produk shaklee sewaktu fira mengamalkan lecithin dan herblax untuk turunkan berat badan . Apa side effect yang fira dapat adalah masa tu badan fira maintain. Fira boleh kawal pemakanan dengan mengamalkan set kurus bajet shaklee..Pada awalnya tujuan fira ambik vitamin c hanyalah untuk suka suka. Tetapi, apa yang fira…

  • Masalah Jantung

    Pelihara Kesihatan Jantung Sebelum Terlambat

    Jantung merupakan organ istimewa dan penting dalam tubuh badan kita.Jantung berfungsi untuk mengepam darah yang mengandungi oksigen dan nutrien ke seluruh tubuh badan.           Tanda- Tanda Awal Serangan Jantung :    Berasa panas seolah-olah terbakar dan sakit yang amat sangat di sebelah kiri dada pening dan berpinar-pinar walaupun degupan jantung pada keadaan normal. Perasaan cemas yang terlampau dan juga kerisauan yg amat sangat Batuk yg berterusan,bukan macam batuk biasa2 Kehilangan nafsu makan secara tiba2 & mendadak Berasa letih walaupun tidak melakukan sebarang aktiviti yang membebankan Mual dan menjurus kepada muntah tanpa sebab-sebab kesihatan lain Kebas tangan & berasa sakit bahagian perut,rahang,leher,siku,lengan dan bahu bahagian kiri badan.…

  • TIPS - Penjagaan Muka

    Cara Dapatkan Free Membership Shaklee

    Anda boleh menjadi ahli shaklee tanpa perlu dikenakan bayaran apa apa tetapi dengan syarat  harus ada pembelian produk shaklee   Jika igin mendapatkan free membership, anda hendaklah mengumpul 200 uv ( Pembelian sekurang-kurangnya Rm680) . Anda juga bakal dapat bonus 5% dan terus layak membuat pembelian dengan harga ahli.   Jika tidak mahu membuat pembelian sehingga rm680 tetapi, tetap ingin menjadi ahli shaklee, anda perlu membuat bayaran rm75  dan anda terus layak untuk membuat pembelian dengan harga ahli.     Kenapa Perlu Jadi Ahi Shaklee     Cash Back / Bonus Bonus ini akan dimasukkan ke dalam akaun ahli sendiri. Bonus tersebut dapat melalui uv/ point yang terkumpul setiap bulan.…

  • Masalah Katarak Mata

    Vivix Untuk Masalah Katarak

    Katarak boleh menyebabkan kebutaan . Tetapi, pencegahan awal dapat menghalangya daripada berlaku.     Tanda-Tanda dan Gejala Katarak     Pandangan anda kabur Anda sukar membaca Anda perlu kerap menukar cermin mata Pandangan anda teruk dalam cahaya terang Anak mata menjadi putih     Antara Contoh  lain Masalah Mata Yang Sering dihadapi:     semua masalah mata diatas adalah disebabkan kerosakan atau kecederaan ligamen, saraf & tisu mata & sekitarnya. Jangan risau setiap penyakit ada ubatnya kan. So, kita hanya perlu usaha mencari penawarnya. Selebihnya adalah urusan Allah..     antara nutrien dan zat yang diperlukan untuk kesihatan mata.   Semua nutrien & zat yg diperlukan untuk kesihatan mata boleh…

  • Peluang Bisness

    Peluang Jana Pendapatan Sampingan

    Khas buat anda yang nak jana pendapatan sampingan. Fira nak offer anda jual produk paling viral – SHAKLEE! Anda boleh bina bisnes Shaklee tanpa perlu:- ✅ Modal yang banyak. Cuma RM68.90 untuk registration saja. ✅ Berhenti kerja sekarang kerana anda boleh lakukan secara part time. ✅Simpan stok kerana ia terus dipos dari warehouse kepada customer anda   Apa yang Anda Bakal dapat? ‼Peluang jana income 3,4,5 hingga 6 angka sebulan. ‼peluang melancong percuma ke destinasi ternama dunia. ‼Bimbingan dan sokongan dari mentor dan support group yg tinggi motivasi dan prestasi. ‼Marketing tools disediakan ‼Fira sendiri yang akan membimbing anda. Berpengalaman selama 4 tahun menjalani kehidupan cara Shaklee. Adakah Anda yang…

  • Sakit Sendi

    Masalah Sakit Sendi Yang Sering dihidapi oleh warga emas.

    Masalah sendi sering kita dengari,Tetapi masih ramai juga yang tidak tau apa itu sakit sendi? bagaimana rasa sakitnya? Sakit sendi ini selalunya sering terjadi dikalangan warga emas.     Apa Itu Sendi & Kepentingannya   Sendi – sendi membentuk hubungan antara tulang- temulang yang memberi sokongan dan membantu kita bergerak. Ia terdiri daripada tulang rawan, ligamen, tendon dan cecair sinovia ( Bendalir yang melicinkan sendi) yang memberi keselesaan antara tulang temulang dan membantu penyerapan hentakan daripada pergerakan. Semakin meningkat usia, tulang rawan akan menyusut secara semulajadi. Tekanan fizikal berterusan dan beban boleh mempercepatkan kerosakan tulang rawan dengan mencetuskan pembebasan bahan kimia yang menyerang tulang rawan dan menyebabkan ketidakselesaan sendi.  …