Pakai sampai jemu!!!

Setahun lebih yang lalu,

Fira perhati mama suka sangat tukar pencuci muka.Kira setiap kali habis yang ni tukaq hat lain sebab suka mencuba dan mudah terpengaruh dengan iklan iklan ..

lepastu fira fikir.aku ni juai shaklee..tapi kenapa la p biaq mak aku pakai pencuci muka yang kita taktau apa bahan dia berbanding ‘Pencuci muka semulajadi ‘ shaklee ni..memang 100% semulajadi..takda apa yang perlu dirisaukan lagi.

masa tu fira memang tak mampu nak beli pencuci muka ni bagi hadiah dekat mama..tapi dalam hati fira nak juga bagi kat mama walau dengan apa cara sekali pun..nak mama pakai pencuci muka nutriwhite ni..

Tiba tiba,Allah seolah olah mendengar kata hati fira nak hadiahkan mama pencuci muka ni..dia buka jalan dan peluang kat fira.tapi dia tak bagi direct..Allah nak fira usahakan sendiri..

upline fira buat contest Menulis blog..Pemenang pertama dapat pencuci muka ni la..Allah masa tu memang fira happy sangat sangat..Seolah olah macam fira dah berjaya hadiahkan mama pencuci muka ni..

fira nekad nak menang..fira nak sangat sangat pencuci muka tu.fira nak hadiahkan pada mama..

fira usaha..dan Alhamdulillah fira menang contest tu dan yeayyy fira dapat hadiah tempat pertama tu..fira dapat pencuci muka nutriwhite tu..hehe

Balik ja rumah terus fira hadiahkan pada mama..fira nak mama pakai pencuci muka yang bebas kimia..fira nak jaga mama..kadang tak salah mama juga sebab mama mungkin tak tau sangat pasal produk prouduk ni.So,sebagai anak .kita la yang kena bantu..takkan kita ja nak segak? jaga muka? mak kita? tolonglah jaga sama..

dan harini..hampir setahun lebih dah kejadian diatas berlaku..dannn apa yang paling bestnya ‘PENCUCI MUKA NI STILL ADA LAGI SKIT ‘??

lama dak tahan? ?

SETAHUN LEBIH WEH!!

dan semalam mama cakap hujung bulan ni nak grab 1 sebab besttt sangat pakai…jimat dan dapat kurangkan jeragat mama..hihi..suka le tuuu..

mama dah…
korang bila lagi? ??

 

 HAA..nilah rupa pencuci muka tu.hehe

 

 

p

GENTLE DEEP FOAMING CLEANSING

  • Membersihkan dan menyegarkan kulit
  • Rumpai laut menghilangkan kekotoran,membuang sel sel mati dan menegangkan
  • Alga hijau menyahtoksin dan melembapkan
  • Strawberi Begoni mencerahkan dan mengimbangkan pigmen
  • Lembut dan menyegarkan

 

lagi info pasai SKINCARE NUTRIWHITE klik disini.

TESTIMONI PENGGUNA

17362469_1401321819920056_6261878918603235389_n

testi nutriwhite 2

 

 

 

yang nak mama lawa sentiasa,
Fira naser ?

http://wasap.my/60175039907/

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge