TIPS - Penjagaan Muka

Pengedar Shaklee Sungai Petani

 

Fira merupakan pengedar sah shaklee sungai petani yang berdaftar sejak December 2012.

Sebelum apa apa, fira nak perkenalkan diri fira dulu. Fira ni memang orang Sungai Petani yang tinggal di Sungai Lalang. Nama penuh  Nur Syafira tapi hampa boleh panggil fira ja dan berumur 24 tahun hehe.

 

Fira dah buat bisnes shaklee ni dah hampir 4 tahun dan alhamdulillah dah banyak tempat kat Sungai Petani ni yang fira dah p untuk COD shaklee. Antaranya, Sungai Lalang, Ambangan Height, Bandar Baru, Sg Layar, Sg Pasir, Bandar Putri Jaya, Amanjaya Mall, Laguna Merbok, Semeling dan banyak lagi. Kalau bagi yang beli on9 pula fira dah berpengalaman pos ke  Kl, Kelantan, Terengganu, Johor, Perak, Pulau Pinang , Langkawi dan banyak lagi tempat. Alhamdulillah setakat ni fira takdak lagi terima komen negatif dari pelanggan dengan servis fira. Semua customer berpuas hati dengan barang yang fira pos,

 

Kalau hampa nak cari apa apa produk/ vitamin shaklee boleh ja terus call / whatsapp fira ha.Fira ada buat penghantaran sampai kerumah tau buat hampa yang  dok area sungai petani ni. Cakap ja kat mana hampa nak fira hantar shaklee. Insyaallah semua fira boleh p.

Oh ya, siapa yang dok area sungai lalang ka, bedong. gurun pun boleh whatsapp fira kalau nak fira COD.

 

Bagaimana Yang Tinggal Di Luar Kawasan? 

Ok untuk yang duduk di luar kawasan Sungai Petani ni pun boleh ja kalau nak beli apa apa produk shaklee kat fira sebab fira juga ada buat pengeposan buat mereka yang tinggal luar kawasan Sungai Petani ni, jangan risau, barang akan terus di pos selepas hampa buat pembayaran. InsyaAllah barang dijamin sampai dengan selamat.

 

Cara Nak Hubungi?

 

Ok kalau hampa berminat nak order shaklee dengan fira hampa boleh ja direct call/ whatsapp fira. Insyaallah fira akan balas whatsapp hampa secepat yang mungkin. Kalau lambat sikit tu paham la mungkin bateri habis atau ada hal sikit tapi apa apa pun fira akan cuba sedaya upaya untuk balas whatsapp hampa secepat yang mungkin nah.

 

Boleh Hubungi Fira Melalui Medium Seperti DI Bawah:

 

FACEBOOK : Syafira Naser

INSTAGRAM : firanaser-skincare

NO TEL : PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI PETANI

 

 

Nur syafira Bt Mohd Naser.24 tahun merupakan puteri tunggal En Naser dan puan Aniza. Tinggal di Sungai petani dan merupakan pengedar sah shaklee Sungai Petani. Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian produk shaklee boleh terus whatsapp 0175039907

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge