Promosi Set Cantik. SEPTEMBER 2017 SAHAJA!!

Assalammualaikum, tujuan fira tulis entry ni nak share dengan hampa special offer untuk bulan september ni . Mana tau set ni bermanfaat buat hampa. Shaklee baik hati tau buat offer untuk set ni . 1 set ni terdiri daripada 4 jenis produk .

 

 

Namanya radiant 4 sebab dalam set ni ada 4 produk tau. Antaranya macam vitamin c, collagen, esp dan gla complex.ada 4 jenis

 

Apa Menariknya Set Ni?

ok untuk produk pertama adalah Vitamin C

*PERLINDUNGAN ANTIOKSIDAN

1. Mengurangkan kemunculan kedutan dan garis halus

2. Melegakan kulit kasar dan kering

3. Bantu penyembuhan luka

4. Sumber antioksidan yang bagus

 

haa yang ni rasanya semua dah kenai kan hehe. Vitamin c ni sangat bagus untuk kulit . Selain untuk kulit , vitamin c ni juga mampu membentuk kolagen, memperbaiki simptom pendarahan, peningkatan sistem imun, memerangi kanser, memperbaiki insomnia dan mengekalkan kolestrol sihat.

ok, untuk produk yang kedua pula ialah collagen powder. Yuhuuuu hihi

* ANJALKAN KULIT

1. Kulit jadi lebih elastik

2. Kulit lembut dan tegang

3. Megurangkan kedutan

4. Memuarkan parut

 

haa, sekarang p depan cermin masing masing lekaih  . Tengok kat cermin , pegang pipi dan picit pipi tu ada rasa toing toing dak? hehe

Kalau ada rasa toing toing tu bila picit maknanya anjal la kulit hampa. Kalau dak silalah makan collagen cepat cepat hihi. Untuk pengetahuan hampa la kan. Kolagen ni sebenarnya memang boleh dihasilkan oleh badan kita. Tetapi, disebabkan peningkata usia , makanya kolagen tu makin berkurang.

Sebab tu kalau kita tengok baby kan kulit dia anjal sebab masih banyak kolagen jika nak dibandingkan dengan kita hehe. Kalau hilang kolagen ni juga kulit kita akan makin jatuh. Selain tu, tanda kolagen makin hilang juga akan keluar garis halus tepi pipi dan juga kat leher. Untuk mereka yang ada masalah parut tu silalah amalkan kolagen juga. hehe.

Untuk produk ketiga pula ialah jeng jeng jeng… Gla complex HIHI

 

* KEKALKAN KELEMBAPAN KULIT

1. Mengurangkan masalah kulit gatal dan menggelupas

2. Mengekalkan kelembapan kulit

3. Melawan keradangan

 Kalau hampa nak kulit ala ala moist gitu kan , silalah amal GLA complex ni dari sekarang, Ada tau testimoni yang bagitau sejak dia amal gla complex ni kulitnya macam kemerahan , pipi macam pakai blusher gitu walhal tak pakai pun hihi. Dalam gla ni ada sunflower seed oil tau. No wonder la gla ni sangat bagus untuk kulit.

Opss, selain kecantikan, ada juga yang amal gla ni untuk betulkan period yang ting tong, juga untuk kesuburan. Sangat bagus ambik gla complex ni bagi sesiapa yang ada masalah period tak stabil.

 

Produk last yang ada dalam set radiant 4 ni adalah ESP 

* HASILKAN KULIT YANG SIHAT

1.Menyokong pertumbuhan sel kulit sihat

2.Perbaiki sel yang rosak dan hasilkan sel baru yang sihat.

3. Memberi perlindungan dari kesan matahari

 

Protein juga dikenali sebagai makanan sel. Esp ni sangat bagus diamalkan bukan sahaja untuk kulit cantik. Tetapi, sesuai juga untuk mereka yang baru pulih dari sakit, untuk ibu yang baru lepas bersalin atau hamil pun boleh . Eh, ramai juga yang minum esp ni untuk memudarkan stretchmark tau.

Rupanya, pengambilan protein ni juga bagus untuk perlindungan matahari.  Wahh, boleh jadi sunblock semulajadi ni hehe.

Eh, sebelum fira terlupa, Esp ni juga sangat sesuai diambil oleh mereka yang nak kurus tau sebab dengan pengambilan protein ni boleh meningkatkan metabolisma badan. Kalau tak cukup protein ni la yanng akan menyebabkan metabolisma jadi slow. Tu yang menyebabkan berat badan susah nak turun.

ANTARA TESTIMONI MEREKA YANG DAH AMALKAN SET NI SEBELUM NI.

 

TESTIMONI 1

Selepas 2 bulan pengambilan – JERAWAT DIDAGU SEMAKIN BERKURANG, PARUT SEMAKIN PUDAR

TESTIMONI 2

KULIT NAMPAK REMAJA. JERAWAT SUSAH NAK NAIK DAN KULIT DAH TAK KUSAM!

TESTIMONI 3

TIADA LAGI KULIT KUSAM, KULIT LEBIH ANJAL DAN LIANG PORI MENGECIL

TESTIMONI 4 

JERAWAT BERKURANG, KULIT CANTIK

TESTIMONI 5

JERAWAT BATU KECUT LEPAS 2 MINGGU

Ni semua merupakan testimoni mereka yang dah amalkan set ni sebelum ni. So, hampa tunggu apa lagi? hehe masa sekarang ni la nak jaga. Dah tua nak juga boleh juga tapi kesannya lambat la nak tengok. Amal sekarang , 5 tahun akan datang pasti kita berbeza dari kawan seusia. hehe

Selamat Mencuba!

CARA UNTUK BELI SET NI

Disini ada cara untuk hampa semua dapatkan SET RADIANT 4  ni.

Boleh terus order melalui fira dengan cara whatsapp atau sms fira dinombor 017-503-9907

YOUR TRUSTED SID

 

Facebook : Syafira Naser

                       Email        : syafiranaser8@gmail.com

         Fb Pages  :CikFira Suplement

No Tel      : 0175039907

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge