Harga Vivix Shaklee

Rahsia Beli Vivix Sambil Berjimat

Rahsia beli vivix sambil berjimat yang perlu korang tahu .

 

Rugi la kan kalau dah memang selalu beli vivix tapi tak tahu boleh beli dengan harga yang jauh lebih murah dari harga runcit .

Ok fira nak share dengan korang apa rahsianya untuk beli vivix sambil berjimat .

Seperti sedia maklum harga runcit vivix sebotol adalah RM475. Produk premium dengan jaminan kualiti terbaik, begitulah harganya. Terasa mahal sangat kan untuk dibeli sewaktu sedang sihat walafiat. Tapi, terasa murah dan amat berbaloi untuk dibeli sewaktu sedang sakit.

 

Sekejap, mari fira kongsikan sesuatu…

 

Sebenarnya ada cara untuk beli vivix sambil berjimat.

Caranya adalah dengan beli 2 botol vivix sekaligus. Kerana, dengan pembelian dua botol vivix sekaligus , harga sebotol vivix akan menjunam daripada RM475 kepada RM380 sebotol.

Nampak tak? anda akan jimat RM95 disitu.

 

Kelebihan Beli Vivix Twin Pax

 

 

1) Jimat RM95

2) Dapat FREE MEMBERSHIP Shaklee & Pos

3) Dapat rebat RM36 untuk bulan seterusnya

 

 

Manfaat Utama Vivix Shaklee

 

Antara manfaat vivix dan sebagai langkah pencegahan masalah adalah seperti berikut:

 

KANSER / TUMOR / KERADANGAN 

1) Melawan & mencegah kanser

2)Anti keradangan

3)Halang pertumbuhan tumor

4)Membantu pulihkan sel rosak akibat kimoterapi

5)Mempercepatkan pemulihan sel-sel baharu

 

JANTUNG/ DARAH/ PARU-PARU & BUAH PINGGANG / ORGAN DALAMAN 

 

1) Menurunkan tekanan darah

2)Mengawal paras gula dan membantu pesakit diabetes

3)Mencegah & kurangkan strok

4)Membantu pesakit jantung

5)Mengurangkan lemak & kolestrol dalam darah

6)Mengurangkan asma & alergi

7)Menjaga kesihatan sel

8)Sebagai fungsi detoks

 

KESIHATAN EMOSI & OTAK

 

1)Anti depresi / kemurungan

2) Menguatkan ingatan

3)Mencegah Alzheimer

4) Membantu insomnia

 

KESIHATAN SEKSUAL & PENGAWALAN HORMON

 

1)Meningkatkan tenaga

2) Mengecut/ mengawal cyst/ fibroid dan masalah rahim

3) Meningkatkan kualiti & kuantiti sperma

4) Meningkatkan kesihatan prostat

5) Menstabilkan hormon

6) Membantu masalah mati pucuk

 

PEROKOK TEGAR

 

1)Menghilangkan ketagihan merokok

2) Membersihkan toksik dan paru-paru

 

ANTI PENUAAN ( MATA, RAMBUT & TULANG )

 

1)Menguatkan tulang

2)Pemulihan Athritis

3)Memperbaiki glaucoma & rabun

4) Mengurangkan penuaan seperti beruban & keguguran rambut

 

ANTI PENUAAN (KECANTIKAN )

 

1)Memberikan kulit yang lebih tegang & gebu

2) Memutih & mengurangkan pigmentasi

3) Melambatkan penuaan

4) Mengurangkan tanda penuaan & kedut

5) Memelihara struktur kulit

 

KESIHATAN WANITA/ IBU YANG MELAHIRKAN

 

1)Mengembalikan tenaga

2)Memanaskan badan

3)Mempercepatkan penyembuhan luka bersalin (normal/cser)

4)Meningkatkan imunisasi & jangkitan penyakit

 

Bagaimana Cara Untuk Membeli Vivix Twin Pax ?

 

Ada 2 cara untuk anda membeli vivix twin pax ni .

  1. Boleh buat pembelian dengan whatsapp/ call fira. Fira merupakan  pengedar sah shaklee sungai petani serta pengedar sah vivix shaklee sungai petani .

2. Anda boleh membuat pembelian sendiri dengan terus buat pembelian di laman web shaklee2u dengan menggunakan debit/kredit kad. Caranya korang just click gambar kat bawah ni ok 🙂

Syafira Naser

Pengedar Shaklee Sungai Petani

Pengedar Vivix Sungai Petani 

Nur syafira Bt Mohd Naser.24 tahun merupakan puteri tunggal En Naser dan puan Aniza. Tinggal di Sungai petani dan merupakan pengedar sah shaklee Sungai Petani. Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian produk shaklee boleh terus whatsapp 0175039907

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge