Sebotol vivix mampu menghasilkan segaris senyuman..

Assalammualaikum sebagai pembuka cerita.hehe malam ni fira nak cerita kisah benar pasal VIVIX <3

 

Bagaimana sebotol vivix ni mampu menghasilkan segaris SENYUMAN ??

 

images (2)

haa pada awal bulan 12 yang lalu.. mama ada terima mesej dari seorang teman yang bertanyakan perihal ubat yang dapat membantu masalah buah pinggang adiknya yang kini sudah ditahap 5..

mama mengesyorkan vivix shaklee yang berjumlah 4++..tanpa banyak soal terus beliau bank in duit kedalam akaun saya dan minta untuk menghantar kerumah adiknya yang juga tinggal di Sp..

pada malam saya hantar…dia jemput saya masuk ke dalam rumah bagi menerangkan sedikit sebanyak tentang kebaikan vivix ni pada masalah buah pinggang..sejujurnya..adiknya yang tengah terlantar sakit tu sedikit pun tiada senyuman diwajahnya jauh sekali untuk beramah mesra…membuatkan saya agak sedikit gerun untuk bertanya lebih lanjut ?? tapi saya faham akan emosinya yang kurang stabil ..

tak sampai sebulan dia telefon untuk repeat order vivix ..katanya vivix dia tinggal lagi sikit…

kali ke 2 saya hantar kerumahnya..Allah..adiknya yang terlantar sakit tu lah yang menyambut kedatangan saya dengan senyuman..yaa..dengan senyuman mukanya sudah semakin ceria.yaa.dia sembang dengan saya…dann dia sendiri menceritakan keadaannya semakin membaik..kini dia sudah tidak terlantar..dia sudah boleh jalan sampai kedapur..Alhamdulillah…

kegembiraan ini yang saya nak..inilah kepuasan apabila saya menjual suplemen..tujuan pertama saya cuma 1..ingin membantu orang sakit..Allah..dengan izinmu …syukur

dalam vivix ada RESVETROL yang dapat membantu improve masalah ini dengan memberikan kuasa antioksidan ( prevent sel dari rosak ) dan juga antiradang ( keradangan berpunca banyak faktor seperti pemakanan yang tinggi lemak, merangsang masalah inflammation dan seterusnya buah pinggang .

lskjf

 

Lagi info pasal kebaikan vivix ni juga awak awak boleh tengok dekat Lagi info pasal REVERATROL..semoga post ini dapat membantu anda yang dalam belenggu ” MASALAH BUAH PINGGANG ‘

 

Your truster Seller,

:) NUR SYAFIRA BT MOHD NASER

                  SHAKLEE INDIPENDENT DISTRIBUTOR

:)   SMS/WASAP : 0175039907

       :)      

 fb pages :CIK FIRA SUPLEMENT

 

       :)              

EMAIL : syafiranaser8@gmail.com

 

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
custom made term papers