ASSALAMMUALAIKUM SAHABAT SYURGA SEMUA…

Sebelum tidoq ni,fira nak cerita sikit apa kelebihan vitamin c shaklee ni…Pasti ramai yang tertanya-tanya,apa special sangat vitamin c shaklee tu…lepas makan boleh teruih putih ka? amboi hampa…agak-agak la,hehe tu mengarut dah..kalau putih awai sangat tak ragu-ragu ka?A�biaq la lambat sikit ,asalkan berkesan okay sahabat syurga semua 🙂

ok..mai kita mula ….

KEBAIKAN PADA BADAN
1. Imunisasi / Daya Tahan Badan
2.mengurangkan simptom demam
3.Antioksida
4.Mengawal tekanan darah tinggi
5.untuk kurus
6.Tenaga

 

KEBAIKAN PADA KULIT
1.Perlindungan dari matahari
2.penghasilan kolagen
3.Melindungi dari perubahan warna kulit
4.penyembuhan luka
5.mencerahkan kulit
6.Menghilangkan jerawat

 

KEBAIKAN PADA RAMBUT
1. Meningkatkan Pertumbuhan Rambut
2.melawan kelemumur
3. Mengurangkan Keguguran Rambut.
4.Rambut yg lebat
5.Mengelakkan dr uban

 

banyak dak kelebihannya? hampa rasa-rasa jatuh cinta daklagi?

kalau A�rasa dah falling in love dengan vitamin c shaklee ni,mai la masuk minang :p

 

Ask me all about shaklee

Cikfira

0175039907

 

good night a??

Nur syafira Bt Mohd Naser.24 tahun merupakan puteri tunggal En Naser dan puan Aniza. Tinggal di Sungai petani dan merupakan pengedar sah shaklee Sungai Petani. Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian produk shaklee boleh terus whatsapp 0175039907

One thought on “vitamin c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge