Berminat Nak Jadi Ahli Shaklee 2018

Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee 2018

Cara daftar ahli shaklee buat anda yang tertanya-tanya bagaimana cara untuk daftar ahli shaklee. Disini fira terangkan bagaimana cara untuk ada mendaftar sebagai ahli shaklee.

 

  1. Daftar Ahli Secara Percuma

 

 

 

Anda boleh menjadi ahli shaklee tanpa perlu dikenakan bayaran apa apa tetapi dengan syarat  harus ada pembelian produk shaklee.

 

Jika igin mendapatkan free membership, anda hendaklah mengumpul 200 uv ( Pembelian sekurang-kurangnya Rm680) . Anda juga bakal dapat bonus 5% dan terus layak membuat pembelian dengan harga ahli.Sebagai contoh untuk bulan ni jika anda membeli 2 botol  vivix secara automatik anda layak dapat  FREE MEMBERSHIP.

 

Untuk pengetahuan anda, cara untuk mendaftar sebagai ahli shaklee ni ada 2 cara.

 

  1. Walk in terus di hq dan isi borang di sana
  2. Melalui on9 sahaja, anda boleh daftar secara online . Fira boleh bantu daftarkan buat anda. Tiada sebarang caj dikenakan.

 

 

Klik sini untuk ketahui apa itu vivix >>  APA ITU VIVIX 

Klik sini untuk harga vivix >> Harga Vivix Shaklee

2. Membuat Byaran RM75

 

Jika tidak mahu membuat pembelian sehingga rm680 tetapi, tetap ingin menjadi ahli shaklee, anda perlu membuat bayaran rm75  dan anda terus layak untuk membuat pembelian dengan harga ahli.

 

Jika puan tuan masih dilema atau tidak faham bagaimana untuk daftar sebagai ahli shaklee boleh direct whatsapp fira details tuan puan. Fira akan bantu daftarkan keahlian shaklee buat tuan dan puan 🙂

 

Banyak sangat manfaat yang bakal anda dapat selepas menjadi ahli shaklee. Tak semestinya apabila anda jadi ahli shaklee anda dikehendaki membuat bisnes. Jangan salah faham. Jika tidak mahu buat bisnes pun takpa. Kami tidak akan paksa.

 

 

Berminat untuk daftar sebagai ahli shaklee?

 

Jika berminat untuk daftar sebagai ahli shaklee , boleh direct contact/ whatsapp fira di  sini >> Berminat jadi Ahli Shaklee

ataupun boleh daftar dengan klik gambar di bawah

 

Untuk sebarang pertanyaan boleh juga whatsapp fira . Insyaallah, fira akan cuba reply secepat yang mungkin.

 

Trusted Seller

 

Syafira Naser

Pengedar Vivix Shaklee Sungai Petani

0175039907

Id 1177135

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge