VIVIX

Harga Vivix Jauh Lebih Murah Sempena Sambutan Hari Malaysia 2018

Harga vivix jauh lebih murah dari harga asal? Wow pasti ini berita yang dinanti – nantikan oleh peminat tegar vivix shaklee. Haa inilah masanya untuk anda borong vivix buat stock hehe.

 

Untuk makluman anda, hari sabtu ni ( 22 september ) merupakan sambutan hari malaysia di setiap branch shaklee. Jadi, pada hari tersebut ada pelbagai aktiviti yang diadakan. Selain itu, pada hari tersebut ada promosi vivix juga tau.

 

 

 

Special offer hari malaysia

 

Promosi ini hanya sah sehari sahaja iaitu sabtu bersamaan dengan 2 september 2018. Antaranya adalah :

 

  1. OFFER VIVIX  – BUY 6 FREE 1 & BUY 2 GET 5% DISCOUNT
  2. BUAT BELIAN SEHINGGA TERKUMPUL 200UV  DAN ANDA LAYAK DAPAT FREE MEMBERSHIP . Anda juga berpeluang dapat 1 ticket lucky draw dan dapat free payung youth yang ekslusif!

 

 

 

 

 

Ehh kejap. Vivix ni apa eh?

 

fira terang secara ringkas la ya. Vivix shaklee merupakan tonik campuran polifenol yang telah melalui pelbagai ujian makmal dan menunjukkan kesan positif terhadap 4 mekanisme penuaan sel, termasuk membantu melindungi dan membaiki kerosakan DNA, mempengaruhi pengawalatur genetik untuk jangka hayat sel, membantu penghasilan tenaga dari mitokondria dan melambatkan pembentukan protein AGE

 

haa bagi yang taktau vivix ni apa anda boleh klik >>  VIVIX SHAKLEE  untuk mengetahui apa itu keistimewaan  vivix secara details

 

Antara testimoni mereka yang ambil vivix

Himpunan testimoni vivix shaklee

 

 

 

 

TESTIMONI 1 

Dulu selalu ambik painkiller untuk masalah gout, tetapi kini tidak lagi. Alhamdulillah 

 

 

 

 

TESTIMONI 2

Kolestrol, tekanan darah tinggi dan gula dalam darah semakin rendah selepas amalkan vivix 

 

12784688_1075710742481167_1793501239_n

TESTIMONI 3

 

12596276_1075710762481165_100654984_n

 

 

TESTIMONI 4 

 

Alhamdulillah selepas amalkan Vivix,

tulang yg patah tu tumbuh dan sikit lagi nk bercantum

Doktor pon suruh teruskan makan Vivix

 

 

 

 

TESTIMONI

‘Batu karang tinggai seketoi ‘

‘lega takdak sakit buah pinggang ‘

 

Alhamdulillah, lepas buat check up di hospital besar , doc sahkan takda sakit buah pinggang apa dan masalah batu karang yang dihadapi juga semakin berkurang, batu tinggal seketoi ja.

 

 

 

TESTIMONI 6

 

Customer ni kena penyakit batu karang beberapa bulan lepas, katanya rasa sakit sangat pada bahagian pinggang. Then pergi hospital, selepas doc check urin ada ketulan kristal halus dalam urine dia. Esoknya tu, beliau ikhtiar dengan vivix shaklee. Memang hari hari minum sesudu teh. Konsisten lebih kurang 2-3 minggu. 

Alhamdulillah, tak sempat habis sebotol vivix, beliau kata dah tak sakit. Yang bestnya, bukan setakat tu, lutut yang kerap sakit sebelum ni pun dah ok dengan izin Allah swt

 

 

 

TESTIMONI 7 

Bangun pagi muka dah jatuh sebelah!

tak boleh senyum

mata tak boleh tutuo

air mata mengalir macam menangis

sakit

rasa tegang ja

 

 

vivix-untuk-bell-palsy

 

TESTIMONI 8 

‘Tak jadi operate”

Alhamdulillah, satu keajaiban . Pada mulanya dah masuk wad untuk operate keesokannya harinya. Tapi tak jadi sebab batu dah keluar. Doctor picit2 ja dah keluar. Alhamdulillah 

 

 

TESTIMONI 9

 

“Kisahnya,bapa mertua ni ada penyakit kencing manis. Tahap gula yang tinggi. Tapi tak pernah nak berpantang makan dan sebagainya

Nak dijadikan cerita,satu haritu dia buat kerja2 dekat luar rumah. Kaki terpijak paku berkarat. Kaki jadi luka dan tak baik2. Bernanah dan berdarah berterusan keluar.

Jadi nak solat pun susah. Kesian dgn.keadaan kaki dia yg tak baik2 tu…dan takut kena potong

Akhirnya akk perkenalkan vivix pada abah.mula2 memang susah nak ambik. Rasa macam tak percaya

Semasa ada promo vivix,dia beli dan join member. Bila 1-2 botolminum,dia rasa badan ada panas2 dan gatal2 tapi tetap teruskan.

Bila dah ambik sehingga 5botol..doktor sahkan abah dah tak perlu insulin. Kaki pun bertambah baik dan luka semakin kering dan tak bernanah lg.

Bila abah teruskan pengambilan vivix yg ke 6 botol,keadaan dia semakin baik dan dah boleh solat dan berjalan.seperti.sediakala.

Dengan pengambilan 2kali, sehari abah dah boleh berjalan dengan baik.
Alhamdulillah.”

-Testimoni –

 

TESTIMONI 10

 

‘Ayah kawan saya ni sudah admitted selama sebulan di hospital  namum keadaan masih sama. Mujur selepas mencuba vivix, perubahannya bertambah positif sedikit demi sedikit. 

Kini, ayahnya sudah tidak perlu bergantung pada insulin, Bacaan gula dan buah pinggang juga semakin baik. Malah, tak perlu dialisis lagi. 

 

 

 

 

 

 

Harga asal vivix shaklee

 

 

 

Berminat Untuk Beli Vivix Shaklee?

 

Hubungi fira untuk urusan pembelian atau sebarang pertanyaan berkaitan shaklee

 

 

 

 

 

Klik sini untuk whatsapp fira >> Pengedar vivix Sungai Petani & Seluruh Malaysia.

 

Insyaallah, fira akan reply whatsapp anda secepat yang mungkin. Jika anda lebih selesa untuk cakap terus dengan fira. Anda boleh terus hubungi fira ditalian 0175039907

 

 

 

Boleh ka Nak Vivix Dihantar Terus Ke Rumah ? ( COD )

 

 

 

Sudah tentu boleh. Pilihan ditangan anda sama ada nak by pos atau cod . Fira menyediakan kedua-dua perkhidmatan bagi memudahkan urusan anda . Bagi yang tinggal di sekitar kawasan Sungai Petani, fira sendiri yang akan menghantar vivix terus ke alamat anda. Tapi, bagi yang luar kawasan Sungai Petani, Kedah jangan risau kerana fira boleh tolong poskan. Jangan risau akan keselamatan barang anda kerana kami menggunakan gdex . Shaklee akan memastikan barang yang dihantar dalam keadaan baik dan ada guarantee back  jika berlaku sebarang masalah pada barang yang anda beli.

 

 

DISCLAIMER: VIVIX SHAKLEE ADALAH SUPPLEMENT, BUKAN UBAT , IA TIDAK BERFUNGSI UNTUK MERAWAT , MENYEMBUH ATAU MEMULIH PENYAKIT KRITIKAL 

 

 

 

 

 

Nur syafira Bt Mohd Naser.24 tahun merupakan puteri tunggal En Naser dan puan Aniza. Tinggal di Sungai petani dan merupakan pengedar sah shaklee Sungai Petani. Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian produk shaklee boleh terus whatsapp 0175039907

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge