TIPS - Penjagaan Muka

Stokis Shaklee Sungai Lalang

Khas buat anda yang tinggal di kawasan Sungai Lalang, Sungai Petani, kini anda tidak perlu susah lagi untuk mendapatkan produk shaklee kerana fira merupakan agen sah shaklee Sungai Lalang Sungai Petani.

 

Fira merupakan agen sah aktif shaklee sejak december 2014. Kini cukup 4 tahun fira berkecimpung dalam bisnes shaklee. Fira mula mengenali shaklee sebagai pengguna. Fira mula jatuh cinta dengan produk shaklee sewaktu fira mengamalkan lecithin dan herblax untuk turunkan berat badan . Apa side effect yang fira dapat adalah masa tu badan fira maintain. Fira boleh kawal pemakanan dengan mengamalkan set kurus bajet shaklee..Pada awalnya tujuan fira ambik vitamin c hanyalah untuk suka suka. Tetapi, apa yang fira dapat masalah resdung fira semakin membaik. Fira dah jarang selsema setiap pagi. Disamping tu, kulit fira pun susah nak tumbuh jerawat.

 

Jika anda ingin mendapatkan mana mana produk shaklee boleh direct call atau whatsapp fira. Fira juga ada membuat penghantaran produk sehingga depan pintu rumah anda.

 

 

Bagaimana untuk yang tinggal di luar kawasan Sungai Lalang?

 

 

 

 

Untuk mereka yang tinggal di luar kawasan Sungai Lalang, jangan risau, fira juga ada membuat penghantaran ke seluruh kawasan Sungai Petani juga. Fira boleh membuat penghantaran ke seluruh kawasan Sungai Lalang, Sungai Petani, Bedong dan sekitarnya.

 

klik sini >> Pengedar Shaklee Sungai Petani

 

Perkhidmatan Pos

 

 

 

 

Selain perkhidmatan COD  buat mereka yang tinggal di kawasan Sungai Petani, Fira juga ada buat perkhidmatan pos untuk seluruh Malaysia. Jadi , buat mereka yang tinggal di luar kawasan Sungai Petani, jangan risau, anda juga boleh dapatkan produk shaklee dengan fira.

 

 

Berminat untuk dapatkan produk shaklee?

 

Cara Nak Hubungi?

 

Ok kalau hampa berminat nak order shaklee dengan fira hampa boleh ja direct call/ whatsapp fira. Insyaallah fira akan balas whatsapp hampa secepat yang mungkin. Kalau lambat sikit tu paham la mungkin bateri habis atau ada hal sikit tapi apa apa pun fira akan cuba sedaya upaya untuk balas whatsapp hampa secepat yang mungkin nah.

 

 

Boleh Hubungi Fira Melalui Medium Seperti DI Bawah:

 

FACEBOOK : Syafira Naser

INSTAGRAM : firanaser-skincare

NO TEL : PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI PETANI

 

 

 

 

 

 

Nur syafira Bt Mohd Naser.24 tahun merupakan puteri tunggal En Naser dan puan Aniza. Tinggal di Sungai petani dan merupakan pengedar sah shaklee Sungai Petani. Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian produk shaklee boleh terus whatsapp 0175039907

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge