• TIPS - Penjagaan Muka

    Tips Berhenti Merokok dan Mengurangkan Ketagihan Merokok

    Tips berhenti merokok dan mengurankan ketagihan merokok buat mereka yang berazam untuk meninggalkan tabiat merokok.   Seperti yang kita tahu, amalan merokok bukan sahaja membahayakan perokok tetapi, memberi kesan juga kepada mereka yang menghidu asap rokok. Malah, yang menghidu lagi berisiko daripada penghisap rokok.┬áJadi, fira nak share beberapa tips berhenti merokok dan bagaimana mengurangkan ketagihan merokok. Sebelum tu, jom kita lihat dulu kandungan dalam sebatang rokok. Apa agaknya bahan yang digunakan untuk buat rokok ni?       Inilah bahan dalam sebatang rokok. Semuanya bahan- bahan merbahaya. Antaranya, bahan pencuci toilet, bahan beracun dan bahan cat pun ada. Untuk pengetahuan anda, antara bahan bahan banyak yang diatas, ada 3 bahan…

  • Harga Vivix Shaklee

    Rahsia Beli Vivix Sambil Berjimat

    Rahsia beli vivix sambil berjimat yang perlu korang tahu .   Rugi la kan kalau dah memang selalu beli vivix tapi tak tahu boleh beli dengan harga yang jauh lebih murah dari harga runcit . Ok fira nak share dengan korang apa rahsianya untuk beli vivix sambil berjimat . Seperti sedia maklum harga runcit vivix sebotol adalah RM475. Produk premium dengan jaminan kualiti terbaik, begitulah harganya. Terasa mahal sangat kan untuk dibeli sewaktu sedang sihat walafiat. Tapi, terasa murah dan amat berbaloi untuk dibeli sewaktu sedang sakit.   Sekejap, mari fira kongsikan sesuatu…   Sebenarnya ada cara untuk beli vivix sambil berjimat. Caranya adalah dengan beli 2 botol vivix sekaligus.…