• Info Kesihatan

    Nak Kulit Sihat!!

    Assalammualaikum semua…maaf ya..lama fira tak jengoi dalam ni noh..hehe..ampun beribu ampun..fira busy sangat sangat 🙁 la ni pun kalau ikutkan still busy sebab la ni fira baru buka Kedai Ayam Segar tau..hihi…so memang 100% dok tumpu pasai kedai la…tapi fira curi juga sikit masa untuk share dengan hampa BAGAIMANA NAK DAPATKAN KULIT YANG SIHAT …   Bila cerita pasai kulit mesti ramai gegirls yang excited kan 😛 hehe…sapa takmau kulit sihat cek oiii….   ok..ni fira nak share dengan hampa semua ni ‘PETUA UNTUK MENDAPATKAN KULIT YANG SIHAT’…hampa suka dak? hehe     KERAP CUCI MUKA hampa kena cuci muka dengan kerap ,tapiii pastikan hampa tak cuci muka melebihi 2…