TIPS - Penjagaan Muka

Terpaksa Cantik dengan Vivix Shaklee

Terpaksa Cantik

 

Wanita memang fitrahnya ingin sentiasa kelihatan cantik dan menarik.Boleh dikatakan semua wanita didunia ini ingin sentiasa kelihatan cantik..

Bagaimana Vivix Boleh Membantu Kita Nampak Cantik?

 

Mungkin ada yang taktau vivix bukan saja untuk kesihatan seperti menyembuhkan penyakit diabetis dan sebagainya. Tapi vivix juga boleh buat kita jadi cantik.Wow, best ke tak best??

 

Vivix – Botanical Beverage Mix melambangkan penemuan revolusioner dalam bidang khasiat pemakanan polifenol.

Vivix – mengandungi ramuan botani Shaklee  yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel.

Peningkatan usia seringkali dikaitkan dengan masalah kecantikan dan kesihatan. Antaranya ialah masalah kedutan pada wajah dan kulit serta jeragat. Selain itu masalah kesihatan seperti sakit sendi, keletihan dan sebagainya seringkali menyebabkan kualiti hidup seseorang menjadi berkurangan.

Vivix Shaklee adalah suplemen anti penuaan yang terbaik di dunia! Vivix membantu melambatkan proses penuaan dan memberikan awet muda serta menyihatkan tubuh badan secara menyeluruh termasuk menghindari penyakit kanser!

Vivix atau lebih popular dipanggil sirap Shaklee kerana cecair vivix ni berwarna merah. Ia berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia.

Apakah kehebatan Vivix Shaklee?

 

  1. a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.

 b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.

c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)

 

Bagaimana Vivix Bertindak dengan Berkesan

 

Rahsianya kerana vivix melindungi dan membaik pulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan.

 

Kebaikan & kelebihan Vivix Shaklee

 

  • Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan
  •  Memelihara keseluruhan kesihatan
  • Mengurangkan sakit sendi dan pelbagai risiko penyakit merbahaya.
  • Anti oksida yang sangat baik – awet muda, menghilangkan kedutan, melembut serta mencantikkan kulit
  • Membantu anda merasa lebih bertenaga – memberi rasa fresh sepanjang hari!

Selain tu untuk orang yang dalam lingkungan 30an yang nak masuk umur 40an yang mana apabila umur kita semakin meningkat maka kulit kita akan mengalami sedikit perubahan. Jika tidak dirawat maka kulit menjadi kering, berkedut, kulit kusam , jeragat dan sebagainya

Dengan hanya mengambil vivix sehari 1 sudu kita rawat dari dalam utk semua masaalah di atas agar kulit nampak cantik, kesihatan kita terjaga dan yang paling penting orang sukar nak teka berapa umur sebenar kita. huhu

Semua tu adalah penangan hebatnya vivix ?

 

Cantik itu subjektif, sihat itu mesti !! Dengan vivix dapat sihat dan cantik. haaaa, tunggu apa lagi? jom cepat grab promo vivix bulan ni.Jangan lepaskan peluang .

 

Testimoni Vivix Untuk Kelihatan Awet Muda

 

 

 

 

Berminat Nak Beli Vivix Shaklee?

 

 

Boleh hubungi Fira di sini >> Pengedar Shaklee Sungai Petani & Pengedar Vivix Kawasan Sungai Petani .

atau  boleh membeli sendiri dengan menggunakan debit kad/ kredit kad dengan hanya klik link gambar dibawah ni

 

 

 

 

Nur syafira Bt Mohd Naser.24 tahun merupakan puteri tunggal En Naser dan puan Aniza. Tinggal di Sungai petani dan merupakan pengedar sah shaklee Sungai Petani. Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian produk shaklee boleh terus whatsapp 0175039907

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge